Bitcoin voi „ poistaa “ edelliset 53 000 dollarin matalat arvot ennen kuin sonnit saavat takaisin hallinnan, kertoo kauppias

Tappioiden yö painostaa härkiä, kun selvitystilat alkavat ja 46 000 dollarin tuki nousee suureksi.

Bitcoin Profit laski kahden viikon alimmalle tasolle 23. maaliskuuta peläten, että sonnien ostohalu loppui.

BTC-hinta palautuu 53 000 dollariin

Tiedot Cointelegraph Markets Pro ja Tradingview osoitti BTC / USD lyömällä paikallisen alamäet $ 53125 on Bitstamp yössä.

Viimeisin helmi vuoden 2021 härkätaisteluun tässä kuussa, tiistain pudotus toi mahdollisuuden 50 000 dollarin testiin entistä lähemmäksi, ja pörssien ostotuki näyttää yhä epävakaammalta.

Binancen tilauskannan tiedot vahvistivat tuen olevan 53 000 dollaria, mutta jos tämä romahtaisi, jäljelle jää vain lopullinen kysyntä 46 000 dollarilla.

„Odotetaan, että BTC: n aiemmat alhaiset arvot otetaan pois ennen kuin voimme nähdä merkittävän palautumisen“, tiivisti kauppias Crypto Ed ja ennusti tulevan siirtymän alle $ 53,000.

”Tämä härkätaistelu ei ole vielä ohi. Olen valmis ostamaan dipin ”, ketjuanalyysipalvelun CryptoQuant toimitusjohtaja Ki Young Ju perusteli mielenkiintoisemman sävyn.

„Mutta odotan kärsivällisesti, kunnes ketjun tarjonta / kysyntäindikaattorit sanovat“ all-in „.“
Ki viittasi korkealle myyntipaineelle spot-pörsseissä, jotka pysyivät kurissa, mutta edusti päivän kauppiaiden laajempaa mielialaa, joka luokitteli viime aikoina tehdyt hintatoimet ylivoimaisesti tavanomaiseksi konsolidoinniksi eikä antautumiseksi.

Heidän hyväkseen oli hodler-käyttäytyminen, jonka mukaan viime päivien aikana BTC otti enemmän vaihtoa kuin missään vaiheessa viimeisten kuuden viikon aikana.

24 tunnin selvitystila lähellä 2 miljardia dollaria

Kuten Cointelegraph kertoi , muut ketjuun liittyvät mittarit viittaavat siihen, että Bitcoin voisi olla ainakin puolivälissä viimeisimmän härkäajonsa kanssa , ja vain ylimmän muodostumissegmentin jäljellä.

Kaikki elinkeinonharjoittajat eivät olleet sillä välin valmistautuneet yön yli tapahtuvan pudotuksen laajuuteen, minkä osoittavat viimeisten 24 tunnin aikana selvitystilassa olleet 1,38 miljardin dollarin kokonaissummat 1,7 miljardista dollarista.

Vuodesta 2021 on tullut kuuluisa niille, jotka lyövät vetoa hintasuunnasta krypto-valuuttojen välillä, ja erityisesti vivutetut kauppiaat myötävaikuttavat valtavaan määrään selvityksiä, Bybtin tiedot vahvistavat.